Birgit

Sunday, November 19, 2006

007




Woensdag ben ik naar de première van James Bond geweest. Kinepolis Brussel was de place to be, op dezelfde avond als de voetbalmatch België-Polen in het Koning Boudewijnstadion. Qua slechte timing kon dat wel tellen!
Maar bon, we waren goed op tijd vertrokken, dus van verkeersproblemen net geen last gehad. De regisseur en de bondgirl die een ster kwamen onthullen en die ook even in elke zaal goeiedag kwamen zeggen hadden duidelijk wel in de file gezeten, want de cérémonie protocollaire liep een half uur vertraging op.
De film was wel goed! Zeer straffe actiescène in het begin, en een uitstekende Bond én girl. Bond was niet zo gedistingeerd als zijn voorgangers, maar minstens zo geloofwaardig. Naar het einde toe zaten er wat lange trage scènes in, maar ach, dat zijn details hè. Ik heb ervan genoten.
Nadien waren we uitgenodigd op de afterparty. En die viel serieus tegen. Geen drankje bij het binnenkomen, en een massa volk rond de cocktailbars waar iedereen zijn keuzecocktail kon laten shaken. We zouden daar op z'n minst een kwartier moeten aanschuiven om aan drank te geraken, en daar hadden we absoluut geen zin in. Met de gedachte dat onze babysit op tijd moest afgelost worden en dat het de volgende dag weer werkdag was zijn we dan maar meteen vertrokken. Jammer...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home