Birgit

Sunday, October 22, 2006

Moeten er nog feestjes zijn?

Het houdt werkelijk niet op met de feestjes! Deze week heb ik er weer 2 afgeschuimd. Het eerste was de avant-première van The Devil Wears Prada die we met Donna en de Rode Loper sponsorden, het tweede de première van Piet Piraat en het Vliegende Schip.

The Devil was echt een vrouwenfilm, en na afloop voel je je goedkoop en hoop je dat je de lotto wint zodat je meteen samen mét stylist kan gaan shoppen. Goed voor de economie dus... Het feestje nadien was place m'as-tu vu voor de BV's die door de Rode Loper waren uitgenodigd om 6 jaar Rode Loper te vieren. Een drankje en af en toe een hapje, meer was het feestje niet, maar 1 BV heeft ervoor gezorgd dat werkelijk iedereen haar gezien heeft: Tanja Dexters. Het begon al in de filmzaal waar ze luid lachend een plek zocht en eindigde met Miss Dexters die al paaldansend en in metalen constructies kruipend ervoor zorgde dat de boekskes en de aanwezige tv-ploegen niet voor niets gekomen waren.
Ik heb er mij alleszins goed geamuseerd, want veel bekend volk tegengekomen en da's altijd fijn.

Feestje nummer 2 was de nieuwe film van Piet Piraat. Aan de kinderen was dress code 'piraat' gevraagd. De ouders mochten gelukkig normale kleren dragen. Voor ons zaten Kelly, Sam, Kenji en Shania, en tot de film begon zaten wij met de felle spots van alle camera's die hen kwamen filmen in ons gezicht. Naast hen zat Gilles De Bilde met kroost. Die bleek net iets minder populair, ocharme.
Het feestje achteraf was een echt kinderfeest: er stond een gigantische snoeptaart in de vorm van een schip, er werd Fristi en chocomelk geserveerd, er werden ijsjes, ballonnen en ballonzwaarden uitgedeeld enz. En ook al was het er snikheet, het was fijn!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home