Birgit

Tuesday, January 02, 2007

2007!!!

't Is 2007! Olé! We hebben het nieuwe jaar met 6 vrienden en 6 kinderen ingezet, en 't was heel fijn, dus dat was alvast een goed begin.
Ik geniet nu van 2 weken vakantie en ik moet zeggen: het vliegt voorbij: kerstfeesten, nieuwjaarsfeesten, op nieuw baby-bezoek bij een aangetrouwde nicht, neefje op bezoek, naar de Zoo (Willem is er bij de leguanen gevallen!!!), naar de film (Flushed Away: leuk), naar de musical in Brugge (Jungle Book: viel dik tegen), Canvas-omroepbeurt er tussendoor, eventjes gaan kijken naar de collega's die in Sint-Truiden Donna's Top 2006 presenteerden (wat een sfeer daar!) enz.

Morgen en overmorgen knijpen we er eventjes tussenuit (met man en zonder kindjes): dat is al super lang geleden en ik kijk er enorm naar uit. Nu moet het weer nog een beetje meevallen, en het hotel en het eten, maar de goesting is er alleszins!

Het is wel niet het ideale moment, want Marie heeft ze sinds maandag: waterpokken. De eerste dag een 10-tal blaasjes, vandaag een stuk of 30. Het is eigenlijk de eerste keer dat ze ziek is, en het is geen gemakkelijke zieke! Altijd pakken-pakken-pakken. Aiaiai! Benieuwd wat dat donderdagavond gaat geven als we haar terug ophalen. Ze heeft gelukkig druppeltjes tegen de jeuk gekregen.

Met een beetje geluk zijn we tegen dat we terug zijn opnieuw tante en oom, want schoonzus moet deze week normaal gezien bevallen! Het zal gek zijn, weer zo'n ieniemienie baby'tje in de familie. Ik kijk er wel naar uit...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home