Birgit

Sunday, December 10, 2006

Druk weekend


Geen seconde tijd gehad om mij te vervelen dit weekend! Heerlijk!

Zaterdag ging de Winterefteling open en we waren uitgenodigd voor de feestelijke opening. Het was zalig: prachtig weer, weinig volk en dus géén wachtrijen (!!!) en de kindjes hebben er 200% van genoten. Het viel mij ook op hoe goed dat park onderhouden was. Het Sprookjesbos lag er nog net zo bij als 20 jaar geleden, en je ziet dus nergens enige vorm van slijtage of zo.


Vandaag kwam Sinterklaas eerst nog op bezoek bij oma en opa, en nadien zijn we met zoon en neefje naar de première van "Plop in de stad" geweest in Metropolis. Toen we de rode loper opliepen bleken we plots vlak achter Kwebbel, Klus en Plop te lopen, wat de kinderen natuurlijk super vonden! Sophie Dewaele was er ook. We zien haar op werkelijk élke première waar wij ook zijn! Dit keer had ze man en dochter thuis gelaten want Fran was ziek, maar normaal gezien zijn ze alle vier altijd trouw op post (of zij en haar man als het een film voor volwassenen is natuurlijk). De familie Pfaff-Gooris trouwens ook. Maar nu hadden ze wel een heel goeie reden om in de zaal te zitten, want Kelly, Sam, Shania en Kenji spelen een minirolletje in de film.


De film viel wel mee. Niet om van achterover te vallen, maar aangenaam tijdverdrijf is het alleszins. Op het feestje achteraf weer massa's snoep en wel 100 slagroomtaarten in de vorm van een paddenstoel. En bij het buitengaan nog een springkasteel, ook in de vorm van een paddenstoel, dat wel heel klein was voor de massa kinderen die erin wilde spelen. Maar soit, 't was fijn, dus wij tevreden naar huis.


Morgen ga ik trouwens weer naar de film. Om 11u 's ochtends, naar een visie van een film die in februari uitkomt en die we met Donna misschien gaan sponsoren. Er zijn minder aangename dingen om de week mee te starten ;-)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home