Birgit

Monday, September 15, 2008

Verwenadres

Vorige week vroeg V of ik geen zin had om met haar een 'verwendadresje' in Roeselare uit te testen voor Goed Gevoel (daar schrijft ze voor). Gezichtsmassage, rugmassage, sauna, stoombad, bubbelbad én een glas champagne.
Graag!
Roeselare is nu wel aan de andere kant van het land, en omdat we daar om 19u verwacht werden waren we al iets over 5 onderweg. We wisten niet echt in wat voor een etablissement we terecht zouden komen en of daar iets te eten zou zijn, dus had V voor boterhammen met omelet gezorgd. Die hebben we vlak voor we binnen gingen in de auto opgegeten, bij gebrek aan goed weer. Drank hadden we niet bij ons, maar we gingen er van uit dat we dat ter plekke wel zouden krijgen. Niet dus.
We kregen meteen badjas en handdoeken toegewezen en mochten ons onmiddellijk in de massageruimte nestelen. Elk op een keisjiek, in de hoogte elektrisch verstelbaar, verwarmd bed. Heerlijk!!! De vrouw des huizes (een schoonheidsspecialiste) begon bij mij met de gezichtsmassage, terwijl meneer (een kinesist) V's rug onder handen nam. En nadien omgekeerd. Elke massage duurde een half uur en deed ongelooflijk deugd. Ik vond vooral de warme stenen op mijn rug een fijn gevoel! Zo zacht, dat had ik niet verwacht.
Mijn gezicht heeft trouwens nog een hele week lang ultrazacht aangevoeld!
Na de massage was het tijd voor de sauna. 't Was privé, dus alles was voor ons. We dronken onze champagne in het bubbelbad en genoten van de sauna en het Turks stoombad. Maar DORST dat wij hadden! Dat was het enige minpuntje aan heel die verwentoestand. Ik heb van pure ellende (ik overdrijf graag een beetje) in het toilet water van de kraan gedronken!
En toen we om 22u buiten kwamen zijn we in de dichtstbij zijnde frituur gestopt om een flesje water te kopen. Eind goed al goed :-)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home